KONTAKT

RING NU 22 32 19 52 ELLER SMS

Børnetryllekunstner i mere end 18 år

Jeg tror de fleste drenge på et tidligt tidspunkt har interesseret sig for trylleri.
Der bliver plaget om at få et trylle sæt som så bliver indkøbt i en legetøjs forretning.
Sådan var det også for mig dog med den undtagelse at jeg fik et rigtigt trylle sæt fra Leo Topp i Sakskøbing den absolut største trylleforhandler dengang i 70erne. Det blev starten på min trylle karriere.
Det startede rigtigt godt med at optræde i børnehaver som 12 men så kom der det der med puberteten som medførte at trylleriet blev lagt lidt på hylden.
Indtil jeg blev 15 år og mødte Rene Mønster på strandmøllen camping.

Han var dengang fast besluttet på at blive professionel tryllekunstner. Det blev han også i cirkus Arena. I dag har han sit eget cirkus nemlig Cirkus Baldoni.
Han lærte mig at trylle og tog mig med i magisk cirkel. Igen holdt jeg dog kun ved et per år og begyndte først igen senere i livet da jeg blev 28 år og jeg igen mødte Rene.
Der blev det så imidlertid alvor for han sendte mig ud i daginstitutioner og trylle hver gang de købte billetter til hans teater. Det blev starten til min professionelle karriere som tryllekunstner.
Nu har jeg så været professionel i 18 år.
Dette har bragt mig rundt i hele verden til trylle kongresser og kurser med mange af mine gode trylle kollegaer fra magisk cirkel. I år 2000 lavede jeg VHS videoen Lær at trylle med Robert Mark som var at købe i forretningerne samt at låne på biblioteket.
Du kan altid træffe mig på min mobil 22 32 19 52 Er jeg ude og optræde eller optaget af noget andet kan du indtale en besked på min telefonsvarer.

Hold-an vej 61, Ballerup, 2750,